Telefonisk rådgivning
89 88 11 67
Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty

Skiferie i USA: Skiferie inkl. liftkort!

I USA oplever både begyndere og proffer under skirejsen den rene skifornøjelse. I USA`s snesikre regioner er der opstået store skiområder, som både byder på stejle pister, champagner-powder, skovnedfarter og sneklædte skråninger. Både dem, der søger celebrities-mekkaet eller rustikke bjerglandsbyer finder etpassende tilbud.

Regioner USA

Utah

Utah

Utah ligger midt i USA og er berømt for sin tør pulversne - "The greatest Snow on Earth". Her falder næsten doppelt så meget sne som i mange andre skiområder i USA – et perfekt sted for dybsnefans! Derudover kan man vælge imellem mange forskellige skiområder. Fra hovedstaden Salt Lake City, hvor de Olympiske Lege 2002 har været, kører man kun 30 minutter til Park City, USA`s største sammenhængende skiområde. Derudover venter den absolute skifornøjelse i Deer Valley, nemlig dybsneparadiset i Alta og med Snowbird et af verdens mest kreævende skiområder.

Colorado

Colorado

De største og mest kendte skiområder i Nordamerika ligger i Colorado. Mondæne byer som Vail, Beaver Creek eller det prominente Aspen sørger med førsteklasses pister for stor begejstring hos skifansene. Skiløb i 4.000 m højde - i Colorado ikke noget problem. Med 300 soldage pr. år og en gennemsnitlig årsmængde på mere ned 8,5 meter i de store vintersportssteder er der optimale betingelser. Takket være de store skiområder og de hurtige lifte står man næsten aldrig i kø.

Byer USA

Kort forstør

By (region) pister Skiområde
fratil
250 km 2.080 - 3.049 m
234 km 2.457 - 3.433 m
143 km 2.743 - 3.676 m