Familie skiferie - med børn på skiferie!

Nogen gange kan det være svært at finde det rigtige skiferietilbud i virvaret af udbud. Vi vil naturligvis gerne spare jer for denne tidskrævende søgning, så I kan bruge den vundne tid til mere intensiv planlægning af ferien. Derfor kan I her finde vores tilbud specielt til familier.

Familievenlige indkvarteringer tilbyder ofte værelser med en mellemdør, så børnene er i nærheden af forældrene. Ved nogle af tilbuddene får børn op til 12 år endda 100 % rabat på indkvartering, forplejning og liftkort! Mange destinationer har børnepasning og børneskikurser samt specielt udlejningsudstyr, ofte er dette endda inkluderet. Lige meget, hvilken ferie I vælger, så er en familieferie hos os garanteret en succesoplevelse!

Familie skiferie - med børn på skiferie!
Familie skiferie - med børn på skiferie!

Skiferie familie Østrig

Østrig er et paradis for skiferie med hele familien. Med brede, bløde pister og førsteklasses skiskoler på feriesteder som Serfaus-Fiss-Ladis og Saalbach-Hinterglemm er det perfekt for begyndere og børn. Familievenlige indkvarteringer med legerum, svømmehaller og børnepasning sikrer komfort. Østrigs maleriske bjerglandsbyer byder også på mange aktiviteter udenfor pisterne, der er ideelle til et familiært eventyr.

Alle tilbud i Østrig

Skiferie familie Frankrig

Frankrig byder på familievenlige skisportssteder med direkte adgang til pisterne, som fx i Les Menuires og La Plagne. Disse skisportssteder er ideelle for familier med et stort udvalg af pister på alle niveauer og livlige børneklubber. Familier nyder komforten ved at bo tæt på skiskoler og aktivitetscentre. Frankrigs skisportssteder byder på sjov og komfort til den perfekte familieskiferie.

Alle tilbud i Frankrig

Skiferie familie Schweiz

Schweiz tiltrækker besøgende med familievenlige skisportssteder og majestætiske alpepanoramaer. Skisportssteder som Grindelwald og Arosa er ideelle for familier med bløde pister og skiskoler til børn. Familievenlige indkvarteringer byder på komfort og ofte ekstra faciliteter som kælkebaner og skøjtebaner. Schweiz kombinerer førsteklasses skiløb med en hyggelig atmosfære, perfekt til familieferier.

Alle tilbud i Schweiz

Skiferie familie Italien

Italien er kendt for sine familievenlige skisportssteder. Med skisportssteder som Kronplatz og Alta Badia, der byder på børnevenlige pister og skiskoler, er der sørget for underholdning. Familievenlige hoteller og pensionater tilbyder ofte ekstra service som f.eks. børnepasning. Italiens skisportssteder kombinerer fremragende skiforhold med kulturelle oplevelser, hvilket er perfekt til en varieret familieferie.

Alle tilbud i Italien

Skiferie familie Tyskland

Familier finder ideelle betingelser for en uforglemmelig skiferie i Tyskland. Børnevenlige skisportssteder med lette til middelsvære pister sørger for sikkerhed og samtidigt sjov. Familievenlige indkvarteringer byder på særlige børneprogrammer og -pasning, så forældre og børn kan nyde vinterens magi i lige høj grad. Fra Harzen til Schwarzwald byder Tyskland på en bred vifte af muligheder for den perfekte familieskiferie.

Alle tilbud i Tyskland

Skiferie familie Tjekkiet

Tjekkiet byder på ideelle betingelser for en familievenlig skiferie, især i områder som Krkonoše-bjergene og Krušné hory-bjergene. Med børnevenlige pister og fremragende skiskoler er det perfekt for unge nybegyndere. Familievenlige indkvarteringer med legepladser og andre faciliteter sikrer et ubekymret ophold. De tjekkiske skisportssteder byder på en hyggelig atmosfære og er et overkommeligt valg for familier.

Alle tilbud i Tjekkiet

Skiferie familie Polen

Polen byder på familievenlig skiferie i maleriske bjergregioner som Tatra og Beskidy. De familievenlige skisportssteder byder på bløde pister og skiskoler for børn. Mange skisportssteder byder på familievenlig underholdning og børnevenlige faciliteter. Polens skisportssteder er perfekt for familier, der ønsker en billig og hyggelig skiferie.

Alle tilbud i Polen

Skiferie familie Andorra

Andorra er et fantastisk rejsemål for familier, der vil på skiferie. Børnevenlige skisportssteder som Grandvalira og Vallnord med særlige børneområder og skiskoler garanterer sjov og succesfuld læring. Familievenlige hoteller med faciliteter somsvømmehaller og legepladser fuldender tilbuddet. Andorra kombinerer spændende skiløb med afslappende familiedage i Pyrenæerne.

Alle tilbud i Andorra

Det skønne ved en vinterferie med familien

En skiferie med familien byder på mange dejlige sider. Stå på ski er en sportslig aktivitet, der ligeledes også er ensbetydende med en masse sjov! I de fleste tilfælde mærker man først om aftenene tilbage på indkvarteringen, hvad man har lavet hele dagen på pisten. Især i de her tider, hvor de digitale medier løbende får mere og mere betydning, gør en uges skiferie med børnene sikkert godt! Efter en lang dag på pisten er børnene og forældrene for det meste ret trætte om aftenen, men lykkelige og afbalancerede. Det hjælper såvel på den fysiske som mentale fitness. Forældre sætter desuden stor pris på den meget gode børnepasning, der er at finde på de fleste skisportssteder. Skiskolerne er som regel indstillet på familieskiferie og byder på en afvekslende heldagspasning, hvor børnene med leg lærer at stå på ski. Fordelen for de voksne: Så har man som forældre mulighed for af og til at nyde ferien i to-somheden og få lidt afstand til en travl familie-hverdag. Skiferie med hele familien styrker det familiære sammenhold og sørger for uforglemmelige barndomserindringer med de kæreste familiemedlemmer omgivet af de hvide bjerge i et vidunderligt vinterlandskab.

Find det rigtige tilbud til familier

Selvfølgelig skal en skiferie med børnene ikke sprænge budgettet. Næsten alle indkvarteringer byder derfor på rabatter for børnene. Også liftkortene er i mange tilfælde billigere til de yngre end til de voksne. I en del skiområder får man endda ved købe af et liftkort til voksne endda børneliftkortet gratis. Ved valget af den rigtige indkvartering bør man som familie være opmærksom på, indkvarteringen ligger tæt på lifterne. Særligt egnet er derfor også hoteller, der takket være placeringen gør en skiferie med børnene direkte ved pisten mulig. Så sparer man den irriterende kørsel i bil eller med skibussen og er samtidigt hurtigt tilbage på værelset eller i lejligheden, hvis børnene efter en lang dag på pisten er sultne eller fryser. Apropos hotel eller lejlighed. Hvilken indkvartering egner sig til familier? Begge har helt sikkert deres fordele. På hotellet skal man ikke foretage sig noget og kan nyde ferien, uden at skulle lave mad eller vaske op. Ved lejligheder sætter mange familier pris på den private og familiære atmosfære. Her kan man lave mad sammen og lege/spille sammen. Desuden er lejligheder med egen forplejning for det meste billigere.

Hvad skal man som familie ved forberedelsen på skiferien være opmærksom på?

Der er nogle aspekter, som man ved skiferie med børnene og familien skal have i bagtankerne. Da børn gerne leger i sneen og derfor gerne falder i starten, er skidragten tit våd sidst på dagen. Her skal man som forældre være opmærksom på, at skidragten kan tørre natten over eller ganske enkelt have en ekstra skidragt med i kufferten. Desuden skal der pakkes nok termoundertøj til de yngste. En rygsæk på pisten bør heller ikke mangle, så man kan stille sulten og kan tage nok drikkelse med. Og er der nok plads, kan man tage håndklæde og tørre sokker med. Så er der ikke nogen hindring for en perfekt familieskiferie.