Skiferie med hund - hundevenlige skihoteller og ferielejligheder

Nyd en uforglemmelig skiferie med din firbenede ven på de bedste skisportssteder i Europa. Hvis du rejser med dit kæledyr, har SnowTrex et stort udvalg af skihoteller & lejligheder, der sikrer, at både du og din hund får en fantastisk skiferie. Opdag hundevenlige indkvarteringer og skisportssteder, der er perfekt skræddersyet til hundeejeres behov.

Skiferie med hund - hundevenlige skihoteller og ferielejligheder
Skiferie med hund - hundevenlige skihoteller og ferielejligheder

Skiferie med hund Østrig

I Østrig kan du og din firbenede ven forvente en række skisportssteder, f.eks. i Zillertal eller Ötztal, der er specielt tilpasset hundeejeres behov. Ud over hundevenlige hoteller og ferielejligheder er der også hundevenlige vandrestier lige uden for døren mange steder. Så du kan se frem til perfekt præparerede pister og hyggelige pensionater, der altid er glade for at byde to- og firbenede venner velkommen efter en lang dag i sneen.

Alle tilbud i Østrig

Skiferie med hund Frankrig

Franske skisportssteder som Saint Sorlin eller Les Menuires er ikke kun kendt for deres førsteklasses pister, men også for de mange muligheder for, at hundeejere og deres firbenede venner kan nyde vinterlandskabet sammen. Talrige hundevenlige indkvarteringer sikrer her et behageligt ophold. Du kan nyde vintervandringer i den friske Alpe-luft og lade dig fortrylle af bjergenes skønhed, mens din hund er sikker og glad ved din side.

Alle tilbud i Frankrig

Skiferie med hund Italien

I Italien venter der skiferiegæster og deres hunde en hjertelig atmosfære. På skisportssteder som Livigno eller Gitschberg er der mange skihoteller og ferielejligheder, hvor kæledyr er tilladt. Ud over fremragende pister har disse skisportssteder også mange sikre vandrestier, hvor du kan udforske det maleriske snelandskab sammen med din firbenede ven. På den måde kan du opleve den italienske gæstfrihed for mennesker og dyr, der ikke vil gå i glemmebogen.

Alle tilbud i Italien

Skiferie med hund Schweiz

Schweiz er kendt for sin gæstfrihed, og det gælder også for indlogering af rejsende med hund. På skisportssteder som Interlaken og Davos-Klosters er der også særlige vintervandrestier, hvor du kan nyde afslappende gåture med din hund. Desuden tilbyder mange skisportssteder særlige tjenester som f.eks. hundepasning, så du ubekymret kan erobre pisterne, mens der passes godt på din hund.

Alle tilbud i Schweiz

Skiferie med hund Tyskland

Også i Tyskland er der talrige muligheder for skiløbere, der gerne vil have deres hund med på en rejse om vinteren. På kendte skisportssteder som Garmisch-Partenkirchen er der f.eks. særlige indkvarteringer, der er perfekt skræddersyet til hundeejeres behov. Ud over hundevenlige vandrestier er der en række andre tilbud, som gør din hunds vinterferie så dejlig som muligt.

Alle tilbud i Tyskland

Skiferie med hund Andorra

På trods af sin lille størrelse byder Andorra på fremragende muligheder for en afslappende skiferie med hund. Skisportsstedet Grandvalira, lige i hjertet af de betagende Pyrenæer, er kendt for sin familievenlighed og tilbyder også et udvalg af indkvarteringer og tjenesteydelser, der er specielt skræddersyet til besøgende med hunde.

Alle tilbud i Andorra

Indkvarteringer til skiferie med hund

  • Hundevenlige indkvarteringer: Mange skihoteller, lejligheder og chaleter, der tillader hunde, tilbyder ekstra faciliteter som hundesenge, hundeskåle og velkomstgodbidder. Du kan nemt finde hundevenlige indkvarteringer på SnowTrex ved at bruge filteret "Kæledyr er mulig" i vores søgefunktion.
  • Indkvarteringens beliggenhed: Sørg for, at du er tæt på hundevenlige pister og vandrestier, og at der er tjenesteydelser som hundepasning eller dyrlægehjælp i nærheden.
  • Indkvarteringer i nærheden af pisten: En indkvartering direkte ved pisten er pga. de korte afstande en fordel både for børnefamilier såvel som for hundeejere, der også gerne indimellem vil holde opsyn med deres firbenede ven på indkvarteringen.

Aktiviteter på skiferien med hund

  • Gemeinsame Winterspaziergänge: Mange skisportssteder har særligt udpegede vintervandrestier til ture med din hund, hvor du kan nyde det snedækkede landskab sikkert og afslappet.
  • Træning og leg i sneen: Ud over de traditionelle aktiviteter tilbyder nogle skisportssteder også hundetræning og legeområder i sneen, hvor din hund kan træne og udfolde sig under professionelt opsyn.
  • Langrend med hund: På mange skisportssteder som Seefeld er der langrendsløjper, der er særligt tilgængelige for langrendsentusiaster med hund. Sørg for, at din hund holdes sikkert i snor under hele turen, og at den har tilstrækkelig udholdenhed og kondition til denne aktivitet.
  • Fælles afslapning: Nogle skisportssteder tilbyder også wellness-behandlinger til hunde. Efter en aktiv dag på pisten kan du forkæle din hund med wellness-tilbud som hundemassage eller spa-behandlinger, der er specielt tilpasset til at hjælpe dyrene med at slappe af.

FAQ

Kan jeg tage min hund med i skiliften?

På de fleste skisportssteder er hunde ikke tilladt i skilifterne. Der er dog undtagelser under visse betingelser. På Zugspitze, Nebelhorn eller Krippenstein i Salzkammergut Dachstein er det f.eks. tilladt at tage hunde med i gondolen, hvis de holdes i snor og bærer mundkurv. Tjek derfor altid de gældende regler i det pågældende skiområde inden dit besøg.

Hvilke forberedelser skal jeg gøre til en skiferie med hund?

Sørg for, at din hund er vaccineret og har en gyldig sygeforsikring til kæledyr. Pak også varmt hundetøj, det foreskrevne udstyr som f.eks. hundesnor og mundkurv (afhængigt af det land, du rejser til) og pote-plejesæt til sneen.

Hvilke dokumenter skal jeg bruge til en skiferie med min hund?

Du skal have et kæledyrspas til din hund og et EU-selskabsdyrspas med aktuelle vaccinationsattester. Vær også opmærksom på de særlige krav på de respektive skisportssteder hhv. i de enkelte lande.

Tilbyder hundevenlige skihoteller også hundepasning?

Ja, en del hundevenlige indkvarteringer tilbyder forskellige former for hundepleje, f.eks. hundesittere, så gæster og hunde får et behageligt ophold. På nogle indkvarteringer kan hunde også være alene på værelset, så længe de opfører sig ordentligt. Dette bør dog afklares med indkvarteringen på forhånd, da nogle hoteller ikke tillader dette af sikkerhedsmæssige årsager. En anden mulighed , især hvis man rejser i en gruppe, er at en fra gruppen, der ikke står på ski, tager sig af hunden, mens de andre står på ski.

Er der ekstra udgifter forbundet med indlogering af min hund?

Ja, de fleste indkvarteringer opkræver et ekstra gebyr for kæledyr. Du kan finde detaljerede oplysninger i beskrivelsen af den enkelte indkvartering.