Skiferie med hund - hundevenlige skihoteller & ferielejligheder

Hvem kender ikke det, den velfortjente ferie står for døren, glæden er stor, men hvor skal man gøre af sit kæledyr? Hvis man gerne vil have sin hund med på ferien, er det nu muligt at tilbringe et par skønne feriedage med de firbenede venner med vores tilbud. Book vores hundevenlige indkvarteringer, hvor den tro følgesvend vil føle sig godt tilpas - endda mens du byder pisterne! Tag på en lang spadseretur og se, hvordan menneskets bedste ven hygger sig og leger i sneen. Med os bliver det med garanti "hundesjovt"!

Skiferie med hund - hundevenlige skihoteller & ferielejligheder
Skiferie med hund - hundevenlige skihoteller & ferielejligheder

Indkvarteringer, hvor hunden er velkommen

Hundeejere skal ved valget af indkvartering søge mere end rejsende uden hund. Det er naturligvis klart, at skiferie med hund kræver at indkvarteringen tillader, at man tager hunden med. Derudover bør hundeejere kontrollere, om prisen for indkvarteringen allerede inkluderer medtagelsen af hunden eller om der kommer ekstra omkostninger til. Tit er det kun selve "indkvarteringen" af hunden, der er med i prisen, mens omkostninger til foder ikke er inkluderet. Det er noget, som vinterferiegæsterne, som planlægger at tage hunden med, skal have afklaret på forhånd med indkvarteringen. Ligeledes er det vigtigt, at få afklaret, om hunden må blive alene på værelset om dagen eller om det ikke er tilladt? Ved planlægningen skal man heller ikke se bort fra muligheden for at tilbringe skiferien med hunden direkte ved pisten. Især for familier, som tilbringer ferien med børn og hund, er korte afstande til pisterne en stor fordel.

Det skal man som hundeejer være opmærksom på

Kører man på ferie med sin hund, er der nogle dokumenter, der skal være i orden. Dertil hører bl.a. et identifikationsnummer, som identificerer hunden og tydeligt kan tilordnes ejeren. Dette identifikationsnummer er som regel et mærke på halsbåndet eller en elektronisk, implanteret chip. Hertil kommer det krævede pas til selskabsdyr, hvor fx hundens vaccinationer er noteret. Dette pas udstedes hos dyrlægen (prisen fås hos dyrlægen - der kan være forskel på, hvor meget dyrlægen forlanger her). Udover disse dokumenter kræver nogle lande også hundesnor og mundkurv. Rejses der i bil, skal hunden i bilen sikres på tilstrækkelig vis. Velegnet er især hundesele eller en transportboks til hunden.

Den rigtige hundepasning på skiferien

Tager man hunden med på skiferie og vil også gerne nyde noget af pisterne, bør allerede inden ankomsten nøjagtigt overveje, hvordan pasningen af hunden under skirejsen skal foregå. Mange hunde har ikke noget imod en gang i mellem at være alene på værelset. Det er dog noget, man skal afklare på forhånd med indkvarteringen. Mange hundevenlige hoteller tillader ikke dette pga. sikkerhedsforskrifterne. Vil man ikke have hunden med på bjerget, er en såkaldt hundesitter et alternativ. Denne kan om muligt arrangeres over indkvarteringen, men det er naturligvis et spørgsmål om penge. I bedste fald og helt sikkert også den skønneste løsning for hunden er at tage den med op på bjerget. Er man af sted i en større gruppe, er der sikkert den ene eller anden, der ikke står på ski, der gerne vil passe på hunden og lege med hunden i sneen.

Vinterferie er en fornøjelse for hunde

Når du ikke lige er på pisten, er en vinterferie for dig og din hund helt sikkert en stor fornøjelse. Hvilken hund elsker ikke at gå tur med sit menneske i skoven og smide sig i sneen? Nyd naturen med din elskede firbenede ven i fantastiske bjergomgivelser i din næste vinterferie med hund!Vores hundevenlige indkvarteringer, uanset om det er i Østrig, Tyskland eller Frankrig, glæder sig til at byde dig og din firbenede ven velkommen!