Planlæg allerede nu vinteren 2024/2025!

Den nye sæson er allerede begyndt for os. Og selvfølgelig også for jer! For hos os kan man allerede nu booke de første rejser til kommende sæson. Sikr dig allerede nu din indkvartering på dit yndlingsrejsemål og vær et skridt foran alle andre!

Uanset om til starten på sæsonen, et fedt event i sneen, over jul, over nytår, i begyndelsen af året, til en gang forårsskitur, over påsken eller til sæsonafslutningen: Sikre dig allerede nu din indkvartering til skiferien på din yndlingsdestination og vær alle andre et par skridt forud!

Et yderligere tip fra os: Tilmeld dig til vores newsletter og vi holder dig orienteret hele året - omkring fantastiske tilbud til din drømmeskiferie!

Planlæg allerede nu vinteren 2024/2025!
Planlæg allerede nu vinteren 2024/2025!

Vinterferie til sæsonstarten

Du kan ganske enkelt ikke afvente endelig at komme på pisten til vinter? Du savner de snedækkede bjerge og følelsen af at suse ned af skråningerne på ski eller snowboard? Så skal du da booke en skiferie, der indleder starten på den nye skisæson. Hør til den gruppe af skientusiaster, som bare ikke vil gå glip af bjergverdenens skønhed i den kommende vinter! Lille tip: Vælg et skiområde til sæsonoptakten, der allerede har stor snesikkerhed. Anvend til planlægningen af en sådan skirejse vores online skiområdekonsulent.

Skiferie over jul og nytår

Til tilbuddene, der allerede kan bookes, hører også indkvarteringer, der kan bookes hen over jul og nytår. Drømmer du om en hvid jul eller at opleve årsskiftet i sneen? Så benyt dig af chancen! De sidste par år har vist os, at skirejser hen over jul og nytår bare bliver mere og mere populær! Du har stadig det frie valg: Enten om det skal være Østrig, Frankrig eller Tyskland!

Skirejse i starten af det nye år

Har du lyst til at starte det nye år med en vidunderlig skirejse? Så kast et blik på vores tilbud til den nye sæson med ankomst i januar måned. Starten på året er den bedste rejsetid for en skirejse!

Skiløb om foråret i den nye sæson

Bjerge, sne og forårssolens stråler! At stå på ski om foråret er en helt enestående oplevelse, som man helst skal sikre sig i god tid. Der venter dig hvide skråninger, som skinner i solen, pauser på solterrasserne, hvor man i hvert tilfælde ikke skal glemme solcremen og en skioplevelse i særklassen.

Skiløb til påske

Benyt den kommende sæsons helligdage til at tilbringe en dejlig skiferie i bjergene. Påskedagene er indbydende til en skirejse og lover ofte betagende solrige dage i bjergene. Men naturligvis er du ikke alene om, at have fået øjnene op for skiferie i påskedagene. Så hvis du er interesseret i et bestemt rejsemål eller en bestemt indkvartering, gælder det om at være hurtig på tasterne og få sikret dig din skiferie hen over påske!

Skiløb i slutning af sæsonen

Du vil i den kommende sæson nyde vinteren i fulde drag og helt hen til slutningen suse ned af pisterne? Så er det bare med at komme af sted til gletsjerne! Her er der sikkerhed for sne til et godt stykke ud på foråret. Kig på vores skirejser til sæsonafslutningen.