Skiferie 2024/2025 - book din skiferie til næste sæson nu!

Den nye sæson er allerede begyndt hos os. Og selvfølgelig også for jer! Hos os kan man allerede nu booke de første rejser til den kommende sæson. Sikr dig allerede nu din yndlingsindkvartering og vær et skridt foran alle andre!

Tip: Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få de seneste informationer og gode tilbud til din drømmeskiferie!

Skiferie 2024/2025 - book din skiferie til næste sæson nu!
Skiferie 2024/2025 - book din skiferie til næste sæson nu!

Skiferie 2024/2025 Østrig

Østrigs skiområder, herunder Zillertal og Gasteinertal, er kendt for deres fremragende skiskoler, varierede pister og traditionelle sæter-hytter. Der venter dig en ideel skiferie i Østrig, der vil glæde både familier, begyndere og professionelle. Nyd den østrigske gæstfrihed i rustikke skihytter og forkæl dig selv med lokale specialiteter.

Alle tilbud i Østrig

Skiferie 2024/2025 Frankrig

I Frankrig venter der dig førsteklasses skiområder som Val Thorens, Les 2 Alpes og SuperDévoluy i skiferien. Disse destinationer er kendetegnet ved brede pister, udfordrende nedfarter og maleriske chaleter, der ligger i de franske Alpers majestætiske landskab. Den lokale livsstil med sit udsøgte køkken og omfattende wellness-tilbud afrunder skioplevelsen her.

Alle tilbud i Frankrig

Skiferie 2024/2025 Italien

Skidestinationer som Sydtyrol eller Sondrio i Italien byder på en unik blanding af middelhavsgæstfrihed og fremragende vintersportsforhold på en skiferie. Masser af solskin, perfekt præparerede pister og det berømte italienske køkken bidrager til en uforglemmelig ferie i sneen.

Alle tilbud i Italien

Skiferie 2024/2025 Schweiz

Schweiz er med legendariske skisportssteder som Davos Klosters, Arosa-Lenzerheide og Engelberg særdeles indbydende til en skiferie. For skiløbere, der sætter pris på høj kvalitet og unik naturskønhed, er Schweiz et drømmerejsemål. Schweiz er kendt for sine luksuriøse skisportssteder, udfordrende pister og betagende bjerglandskaber og tilbyder en uovertruffen skioplevelse.

Alle tilbud i Schweiz

Skiferie 2024/2025 Tyskland

Tyskland byder på charmerende skisportssteder som Oberstdorf, Winterberg eller Garmisch-Partenkirchen, hvor du kan tilbringe en vidunderlig skiferie. Disse regioner er ideelle for familier og tilbyder en bred vifte af vinteraktiviteter ud over skiløb, beliggende i det maleriske landskab i Sauerland og de bayerske Alper.

Alle tilbud i Tyskland

Skiferie 2024/2025 Andorra

I Andorra venter der i skiferien et moderne skiområde i Grandvalira og byder på en spændende skioplevelse langt væk fra de mere kendte skidestinationer i Europa. Andorra er et insidertip for skiløbere og kombinerer Pyrenæernes charme med fremragende pris-ydelses-forhold. Så du kan se frem til eksklusive pister og en unik skioplevelse i det lille, men smukke fyrstedømme.

Alle tilbud i Andorra

Sæsonstart 2024

For alle dem, der næsten ikke kan vente med at komme ud på pisten, er sæsonstarten det helt rigtige tidspunkt. Ved sæsonstart venter der ikke kun frisk sne, men også spændende begivenheder som f.eks. PowderWeek hos SnowTrex i Les 2 Alpes. I starten af sæsonen er det altid værd at vælge et skisportssted med høj snesikkerhed. For at finde den ideelle feriedestination kan du altid bruge vores skiområdekonsulent.

Jul/nytår 2024/2025

Oplev et uforglemmeligt årsskifte i bjergene med vores tilbud hen over jul og nytår. Da denne periode er særlig populær, anbefaler vi, at du booker tidligt for at sikre dig din favoritdestination på skisportsstederne i Østrig, Frankrig eller Tyskland.

Start på året 2025

Start det nye år med en fantastisk skitur. Januar byder på perfekte sneforhold for vintersportsentusiaster, og vores tilbud fra begyndelsen af året er ideelle til at byde det nye år velkommen på pisterne.

Forår 2025

Skiløb om foråret byder på unikke oplevelser med glitrende sneskråninger og pauser på solrige terrasser. Husk altid den rigtige solbeskyttelse, og nyd den særlige stemning ved at stå på ski i solen.

Påske 2025

Brug påskeferien til en skøn skitur. Det forårsagtige vejr byder ofte på fremragende skiforhold. Da påsken er et populært rejsetidspunkt anbefaler vi, at du booker tidligt for at sikre dig dit favoritrejsemål og indkvartering.

Sæsonafslutning 2025

Skisæsonens afslutning fejres ofte på skisportsstederne med spektakulære arrangementer, der byder på de bedste skiforhold samt koncerter, afterskiing-fester og unikke begivenheder i sneen. Afslut skisæsonen med et sidste eventyr på gletsjerne, hvor der er snesikkerhed til sent ud på foråret. Vores tilbud i slutningen af sæsonen er ideelle til at nyde de sidste dage på pisterne fuldt ud.

FAQ

Hvornår starter skisæsonen 2024/2025?

Skisæsonens start varierer afhængigt af skisportsstedet, men de fleste skisportssteder åbner normalt deres pister i november. En del gletsjer-skiområder byder endda tidligere på skimuligheder.

Hvor længe varer skisæsonen 2024/2025?

Skisæsonens længde afhænger også af skisportsstedet. I de fleste alpeområder varer sæsonen indtil april, og nogle skisportssteder tilbyder pistedrift indtil maj, især i større højder og på gletsjere.

Hvornår er det bedste tidspunkt at, booke skiferien 2024/2025?

For at sikre de bedste tilbud og de bedste indkvarteringer anbefaler vi, at man booker tidligt. Det er bedst at begynde at planlægge flere måneder før sæsonstart. Hos SnowTrex kan du også få stor gavn af Early Booking-rabatter.

Kan jeg afbestille min skirejse 2024/2025 fleksibelt?

Hos SnowTrex kan du gratis afbestille eller ombooke. Ellers tilbyder SnowTrex ved mange indkvarteringer Flex-optionen, der kan bookes mod et mindre tillæg. Det giver dig endnu mere fleksibilitet, når du planlægger din ferie. Du kan finde detaljerede oplysninger om betingelserne for afbestilling og ombooking i vores rejseinformation.

Min ønskede indkvartering kan endnu ikke bookes for skisæsonen 2024/2025. Hvornår vil den være tilgængelig?

Vi opdaterer løbende vores tilbud. Hvis din favoritdestination eller -indkvartering for sæsonen 2024/2025 endnu ikke kan bookes på vores hjemmeside, er der en mulighed for, at den bliver tilføjet på et senere tidspunkt. Du kan aktivere besked-service til den ønskede indkvartering eller af og til kigge forbi vores hjemmeside for at blive informeret om tilgængelighed i god tid.