Om os

TravelTrex GmbH blev grundlagt i 1999 i Køln/Tyskland og har specialiseret sig i direkte salg af vintersportsrejser med mærket SnowTrex. I dette segment er firmaet i løbet af få år vokset til at være Tysklands største rejsearrangør.

Siden 2005 har SnowTrex-rejser været på det internationale marked. Efter en succesfuld start på det polske marked, fulgte Frankrig og Storbritannien. I dag kan man booke SnowTrex-rejser på 13 forskellige sprog. Dermed hører TravelTrex til blandt de internationalt førende rejsearrangører af vintersportsrejser.

Siden 2007 har firmaet også budt på spændende helårsrejser under mærket HolidayTrex. Hovedrejsemålene er Alperne og den tyske kystregion. I 2012 fulgte SportsTrex som specialist indenfor sportsrejser.

Antallet af rejsedeltagere stiger støt: I turiståret 2018/2019 rejste ca. 112.000 gæster med TravelTrex og i turiståret 2019/2020 ca. 130.000 gæster.
Teamet
Teamet består efterhånden af over 100 medarbejdere fra 15 forskellige lande, deriblandt en del elever. Som firma, der uddanner elever, har TravelTrex GmbH fået flere udmærkelser. Firmaet uddanner unge mennesker inden for tre forskellige erhverv på områderne IT og turisme.

På det andet foto ses stifteren af TravelTrex GmbH Andreas Rühl samt ledelsen Marc Behrmann, Stefan Willems, Thomas Bartel (fra venstre mod højre).

SnowTrex konceptet

Vores rejsekoncept er karakteriseret ved enkelthed og klarhed og henvender sig til kunder med ønsker om individualitet og service. Vi organiserer indkvartering og liftkort for alle vores feriegæster. I alle områder har vi et utal af indkvarteringsmuligheder i alle kategorier til rådighed, så vores gæster kan få lige det, der passer til deres individuelle ønsker. Kurser og udstyr kan som regel bookes ekstra. I de fleste byer kan vores gæster i reglen vælge mellem flere huse og kategorier. Specielle rejsekategorier, som familie-, wellness- eller luksusrejse muliggør, at enhver finder det rigtige tilbud.
SnowTrex – individualitet og service!

Presse

Vores aktuelle pressemeddelelser finder du her:presse. Er der spørgsmål, er du velkommen til at skrive til presse-de@traveltrex.com.