Miniferie - kort ind i skifornøjelsen!

Du vil på brædderne, men kan ikke holde ferie i en hel uge, eller vil kun tage en lille smuttur over weekenden? Slip væk fra arbejdet i et par dage og nyd nogle dejlige dage i bjergene.

Vi tilbyder et utal af miniferier til både Østrig, Tyskland, Frankrig, Italien og Schweiz. Du kan vælge mellem 2 til 5 overnatninger. Koblet med vores gletsjer-skirejser kan man endda stå på ski frem til slutningen af maj. Vi synes derfor: Rejs væk fra en stresset hverdag og hen til en perfekt miniferie på ski!

Miniferie - kort ind i skifornøjelsen!
Miniferie - kort ind i skifornøjelsen!

Kort skiferie Østrig

Østrig er en drømmedestination for en kort skiferie. Berømte skisportssteder som Kitzbühel eller Schladming byder på fremragende pister, moderne lifter og en livlig afterskiing-scene. Nyd et par dage med sjov på ski omgivet af betagende alpepanoramaer. Indkvarteringerne spænder fra hyggelige pensionater til luksuriøse hoteller, alle med den typiske østrigske gæstfrihed.

Alle tilbud i Østrig

Kort skiferie Frankrig

Frankrig er det ideelle sted til en kort skiferie. Skisportssteder som Chamonix eller Les Deux Alpes giver hurtig adgang til nogle af de bedste pister i Alperne. Med moderne lifter og varierede pister er disse skisportssteder perfekte til en intensiv skiweekend. Nyd det franske køkken og den livlige afterskiing-scene.

Alle tilbud i Frankrig

Kort skiferie Schweiz

Schweiz byder på maleriske skisportssteder som Zermatt og St. Moritz. Disse skisportssteder er kendt for deres førsteklasses pister, eksklusive hytter og fremragende gastronomi. En kort skiferie her kombinerer luksuriøs komfort med spektakulære bjerglandskaber. Oplev en uforglemmelig weekend på nogle af de bedste skisportssteder i verden.

Alle tilbud i Schweiz

Kort skiferie Italien

En kort skiferie i Italien kombinerer fremragende skiforhold med italiensk charme. Steder som Cortina d'Ampezzo eller Livigno byder ikke kun på fremragende pister, men også imponerende natur og livlige landsbycentre. Nyd den italienske gæstfrihed i stilfulde boliger, og smag på det lokale køkken i hyggelige bjerghytter.

Alle tilbud i Italien

Kort skiferie Tyskland

Oplev de mange forskellige tyske skisportssteder til din korte skiferie, der er ideel til en weekend fuld af sjov i sneen. Skisportssteder som Winterberg i Sauerland eller Oberstdorf i Alperne tilbyder hurtig adgang til velplejede pister og komfortable indkvarteringer. Nyd den hyggelige atmosfære og det traditionelle tyske køkken.

Alle tilbud i Tyskland

Kort skiferie Tjekkiet

En kort skiferie i Tjekkiet er ideel for skiløbere, der gerne vil hurtigt op i bjergene. Resorts som Spindleruv Mlyn byder på en attraktiv kombination af gode skiforhold og overkommelige priser. Ud over skiløb er der også masser af kultur og historie at opdage i disse områder. Nyd den tjekkiske gæstfrihed i hyggelige indkvarteringer, og prøv lokale specialiteter i bjergrestauranterne.

Alle tilbud i Tjekkiet

Kort skiferie Polen

Polen er et fremragende valg til en billig kort ferie. Skisportssteder som Zakopane byder på smukke omgivelser, gode pister og traditionel polsk gæstfrihed. Oplev de maleriske Tatra-bjerge, og nyd det lokale køkken efter en dag på pisterne.

Alle tilbud i Polen

Kort skiferie Andorra

Andorra er en attraktiv destination for en kort skiferie. Nærheden til europæiske storbyer og førsteklasses skisportssteder som Grandvalira og Vallnord gør det til det ideelle sted for et hurtigt vintereventyr. Nyd moderne faciliteter, varierede pister og en imponerende bjergkulisse. Efter en dag på pisterne kan du slappe af i de mange restauranter og barer eller shoppe i Andorras toldfrie butikker.

Alle tilbud i Andorra

Trend: Miniferie på ski

Vil man på en miniferie stå på ski, er man helt sikkert ikke alene med den tanke. Miniferie på ski bliver mere og mere populært. Flere og flere feriegæster tager gerne to gange i sæsonen en tur i bjergene. Grunden er ganske enkel: To gange er bedre en blot en gang! Man har ikke kun på den måde muligheden for at fordele det sjove på pisten over to omgange, og man behøver derfor ikke kun at skulle vælge et skiområde. Hvorfor ikke til jul fx nyde magien i Gastein og til påske nyde forårssolen på Pitztaler gletsjeren?

Fra wellness- til party-miniferie

En sådan skiferie over weekenden egner sig særligt godt, så man en kort tid kan flygte fra dagligdagen. Netop wellness- og partyrejser bookes gerne som miniferie. Især wellness-hoteller er indstillet på en mini-skiferie. Her er der mange tilbud indenfor mini-skiferie. Her kan bl.a. dem, der søger to til tre dages ro for sjælen, slappe af og komme lidt væk fra hverdagens stress. Men ikke kun disse feriegæster, men også party-gæsterne søger år efter år op i bjergene på miniferie. At stå på ski men ligeså meget afterskiing med alt hvad der nu hører dertil, er vigtigt for party-gæsterne.

Populære rejsemål for en kort skirejse

Ved en mini-skiferie er der to faktorer, der for de fleste feriegæster, er helt afgørende: Afstanden til pisten og tilgængeligheden til skiområdet. Har man kun få dages fortjent ferie, vil man naturligvis så hurtigt som muligt fra indkvarteringen og op på bjerget. Her kan det naturligvis anbefales at holde udkig efter indkvarteringer i nærheden af pisten. Netop i Tyskland og Østrig findes der en del tilbud til miniferien direkte ved pisten. Hvis man kun vil stå på ski i weekenden, skal ankomst og afrejse selvsagt ikke vare en evighed. For flyrejsende er derfor skiområderne omkring Innsbruck interessante. Til Olympia SkiWelt hører i alt 9 skiområder, hvoraf en del kan nås fra byens centrum. Populære mål for rejsende i bil eller med toget er især Allgäu, regionen omkring Garmisch-Partenkirchen og Berchtesgaden. Også Tyrol nås let takket være Inntal-motorvejen.