Skiferie studerende - Billige skirejser for studerende!

Med over 2.500 indkvarteringer finder enhver det rigtige tilbud hos os, når det drejer sig om skiferie. Da er naturligvis også en skiferie for studenter eller andre med en lille tegnedreng mulig. Netop i Frankrig findes der billige tilbud med lejligheder med egen forplejning - her laver man studentermad og tager kaffen med hjemmefra og der kan holdes billig skiferie! Skal det være en kort skirejse, findes der især i Tyskland og Østrig et stort udbud af indkvarteringer med miniferie-ophold. Kast et blik på vores tilbud til den lille tegnedreng!

Skiferie studerende - Billige skirejser for studerende!
Skiferie studerende - Billige skirejser for studerende!

Disse begivenheder venter studenter på tinderne

Mange store begivenheder på verdens tinder venter blot på dig!En helt særlig Season Opening finder hvert år fx sted i det franske Les 2 Alpes. På PowderWeek finder du den helt rigtige blanding og sjov på pisten, som du leder efter til sæsonstarten! En hel uge fejrer vi i de franske Alper med programpunkter i topklasse og Powder. Vær med, når det i december igen bliver fede tider på PowderWeek eller ved Top of the Mountain i Ischgl!

Eksamen er overstået - spontant afsted på vinterferie

Din store fordel: Som student er du ret fleksibel - det kan du naturligvis udnytte! Hvis du ikke lige er midt i eksamens-tiden, har du friheden, som mange andre ikke har og kan benytte dig af de billige Last-Minute tilbud. Så har du endda muligheden for at booke din rejse hos os indtil en dag inden ankomsttidspunkt på indkvarteringen. Læg ganske enkelt studie-stresset bag dig med vores Last-Minute & More-tilbud og spar penge! Skiområderne er heller ikke så overfyldte som i højsæsonen. For øvrigt kører efterhånden mange fjernbusser og tog direkte ned til Alperne. Rejsen er dermed ikke kun biligere, men også mere afslappende. Er I af af sted som gruppe, kan I på rejsen til skiområdet allerede indstille jer på skiferien.

Spar på skituren

Hos os har du mange muligheder for at spare endnu mere på skirejserne, selvom de allerede fra starten af er til lave priser. For grupper på fem til ti personer kan mange lejligheder og hytter normalt bookes til fordelagtige priser, og hvis du medbringer din egen mad, kan du desuden spare penge på stedet. Ved forskellige rabatkampagner som Crazy Booking Night eller Super-Last-Minute kampagne kan der spares penge. Ved Crazy Booking Night er ofte endda en uge i lejlighed inkl. liftkort til under 775 kr. pr. person mulig! Og hvis ikke det kan få en studerendes hjerte til at slå noget hurtigere, ja så ved vi det heller ikke! Hold især øje med tilbud med angivelsen "tilbudspris": Disse indkvarteringer og hoteller er ved samme standard endda billigere end standardtilbuddet. Også leje af skiudstyr og skikurser er hos os op til 40 % billigere end i skiområderne på destinationen.