Skiferie med liftkort = skipakkerejse

Hvad der om sommeren er en pakkerejse, er om vinteren en skipakkerejse. Foruden hotel eller lejlighed samt til dels forplejning er hos os som regel også liftkort inkluderet i prisen. Således spares der ved en pakkerejse en del penge. Selv skiudstyr kan i mange tilfælde bookes gennem os ─ altså ingen grund til ikke at få en afslappende skiferie! Så tøv ikke, men benyt fordelen ved vores populære skipakkerejser.

Skiferie med liftkort = skipakkerejse
Skiferie med liftkort = skipakkerejse

Hvad er en skipakkerejse?

Hos os har du mulighed for udover indkvarteringen at booke andre ydelser til, som fx liftkortet. Med booking af en pakkerejse sparer du penge, da den samlede pris for indkvartering og liftkort er billigere end hvis du bookede disse ydelser enkeltvis. Og ikke kun liftkortet tilbyder vi billigere som ekstraydelse! Ved bookingen af din rejse har du ved nogle indkvarteringer mulighed for at vælge forplejningsniveau og om du vil leje skiudstyr og/eller tilføje rejseforsikring til din booking. Især for familier betaler det sig, at kigge efter tilbud, hvor der gives rabat til børnene på indkvarteringen, liftkortet og/eller leje af skiudstyr. Som du ser: Med booking af en skipakkerejse kan der altså spares penge. Og det bedste: Hos os har du en Best-Price-garanti: Skulle du med en booket skipakkerejse hos os - med samme ydelse og rådighed - finde denne pakkerejse billigere hos en anden rejseudbyder, bedes du sende os dette tilbud seneste samme dag, som du har booket hos og vi tjekker dette. Og så fald giver vi en bedre samlet pris. Vi er dog overbevidste: Et bedre pris-ydelses-forhold vil du ikke finde!

Fordele ved en skipakkerejse

Den store fordel ved en skipakkerejse er ganske klar: Du sparer penge. Booker du din indkvartering, liftkort og fx leje af skiudstyr enkeltvis betaler du betydeligt mere. Vores pakkepriser for skipakkerejser skåner din tegnebog, så du i stedet for kan anvende de sparede penge til noget mere behageligt på destinationen. En fordel mere ved en skipakkerejse er, at du ikke skal tage dig af så mange ting på destinationen: Ved liftkassen ved man allerede, hvilken slags liftkort du har booket. Ved leje af skiudstyr er skiudstyret allerede reserveret til dig og du risikerer ikke at stå foran tomme hylder, netop i ferietiden. Selve udlejningen går også hurtigere, som sparer dig tid.

Hvad skal man være opmærksom på ved skipakkerejser?

Naturligvis skal du kun booke ekstraydelser til, hvis du virkeligt også har brug for dem. Det er hos os overhovedet intet problem! Den enkelte ekstraydelse kan enten tilvælges eller fravælges. Dermed betaler du kun det for skipakkerejsen, som er meningsfuldt. Ingen skjulte omkostninger, helt individuelt skræddersyet til dig!

Skiferie med liftkort i Østrig

En skiferie med liftkort i Østrig lover uforglemmelige øjeblikke i sneen. De maleriske Alper byder på en række førsteklasses skisportssteder i alle sværhedsgrader, fra begyndere til erfarne vintersportsentusiaster. Uanset om det er i de tyrolske Alper, Steiermark eller Salzburg-regionen - udvalget af skisportssteder i Østrig er imponerende. Efter en spændende dag på pisterne kan skiløbere og snowboardere stoppe ved hyggelige hytter og nyde den østrigske gæstfrihed og kulinariske lækkerier.En skiferie i Østrig er en perfekt kombination af sportsaktivitet, naturoplevelse og alpehygge.