Skiferie på gletsjer - med garanti for sne!

Skiløb i et gletsjerskiområde står på listen over to-do hos mange vintersportsentusiaster. Og det er der naturligvis en grund til! Det imponerende vide blikfelt i den omkringliggende bjergverden i gletsjerområdet har en særlig charme. Og når man står på ski i 3.000 m højde, skal man heller ikke gøre sig tanker om sne. Hver vinter og mange steder også om sommeren ligger der sne i særklasse på Europas gletsjere, hvilket gør det muligt at stå på ski til ud på foråret og til dels endda i sommermånederne. Tjek selv vores tilbud til din næste gletsjerskiferie!

Skiferie på gletsjer - med garanti for sne!
Skiferie på gletsjer - med garanti for sne!

Hvorfor lige et gletsjerskiområde?

Hvis du leder efter et skisportssted, hvor alle kan køre efter lyst og evne, er man i gletsjerskiområderne på rette spor. De stort set meget brede pister og nedfarter sørger for en sikker følelse såvel hos begyndere som hos de øvede. Svært, som det tidligere er blevet sagt, er det ikke at stå på ski på en gletsjer! Mens mørke skyer i dalen giver dårligt vejr, kan man oppe på gletsjeren stå på ski i flot vejr.

Hvilke gletsjerskiområder er der?

Det er ikke nødvendigt at rejse så langt for at tilbringe en god gletsjerskiferie. De bedste gletsjerskiområder ligger nemlig i Alperne. Med gletsjere som Hintertuxer gletsjeren, Stubaier gletsjeren, Rettenbach-gletsjeren, Tiefenbach-gletsjeren, Kitzsteinhorn og Pitztaler gletsjerenhar Østrig en førende position indenfor gletsjerskiløb. Men også i Schweiz og i Frankrig findes der perfekte gletsjerskipister. Med udsigt til Matterhorn eller fx pisterne ved Saas-Fee er der mange gletsjernedfarter at opdage for skiløbere på alle niveauer.

Hvordan finder jeg det rigtige gletsjerskiområde?

Elsker du tanken om snesikkerhed på en gletsjer? Vi har talrige indkvarteringer i vores udbud i gletsjerskiområder, hvor vinterferiegæsterne ikke skal gøre sig tanker om den hvide pragt. Takket være vores filterfunktion "gletsjer" kan du på ganske kort tid hurtigt få et overblik over, hvilke indkvarteringer, der ligger i Alpernes gletsjerskiområder. Også med filtre som "direkte ved pisten" eller "begynder" finder man indkvarteringer, som svarer til de individuelle forventninger. Tag et hurtigt kig rundt og nyd den hvide bjergverden, der omgiver en gletsjer på den næste gletsjer-skirejse!