Skigrupperejser - nyd skirejsen i gruppen!

Du ønsker at tilbringe skiferien i år med dine bedste venner eller med den store familie? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi tilbyder mange billige lejligheder og chalets med selvforplejning i Frankrig, som ligger direkte ved pisten. Eller vælg et af vores tilbud til skitur som gruppe i Østrig ─ enten om det skal være lejlighed eller hotel, her vil du også finde et stort udvalg til din ferie i gruppe. Kast dig over vores tilbud og book nu din gruppeskirejse!

Hotel der Abtenauer

Abtenau

Hotel der Abtenauer °°°

7 nætter inkl. liftkort & morgenmad
den 09-02-20
66 % fra kr 4.084
Miniferie
Les Villages du Bachat [tilbudspris]

Chamrousse

Les Villages du Bachat [tilbudspris] °°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 29-02-20
84 % fra kr 2.782
Ved pisten
Family Hotel Schloss Rosenegg

Fieberbrunn

Family Hotel Schloss Rosenegg ****

7 nætter inkl. liftkort & 1/2 pension PLUS
den 21-12-19
80 % fra kr 8.130
Familie
Ferienhotel Hoppet

Fügen

Ferienhotel Hoppet ****

7 nætter inkl. liftkort & All Inclusive
den 15-02-20
79 % fra kr 8.595
Familie
Gasthof Anötzlehen

Berchtesgaden

Gasthof Anötzlehen °°°

7 nætter inkl. liftkort & All Inclusive
den 14-03-20
93 % fra kr 2.860
Low Cost
Hotel Vier Jahreszeiten

Garmisch-Partenkirchen

Hotel Vier Jahreszeiten ***

7 nætter inkl. liftkort & morgenmad
den 15-02-20
94 % fra kr 5.363
Gletsjer
Vitalhotel Gosau

Gosau

Vitalhotel Gosau °°°°

10 nætter inkl. liftkort & 1/2 pension
den 08-02-20
100 % fra kr 10.633
Familie
Résidence L'Ours Blanc [tilbudspris]

Les 2 Alpes

Résidence L'Ours Blanc [tilbudspris] °°°°

7 nætter inkl. liftkort
den 30-11-19
87 % fra kr 1.852
Ved pisten
Alpenhotel Beslhof

Ramsau

Alpenhotel Beslhof °°°

7 nætter inkl. liftkort & 1/2 pension PLUS
den 02-02-20
89 % fra kr 3.480
Low Cost
Hotel Kristall

Finkenberg

Hotel Kristall ****

10 nætter inkl. liftkort & 1/2 pension PLUS
den 02-04-20
94 % fra kr 8.750
Familie
Hunguest Hotel Heiligenblut

Heiligenblut

Hunguest Hotel Heiligenblut °°°°

7 nætter inkl. liftkort & 1/2 pension
den 28-12-19
92 % fra kr 8.982
Familie
Alpensport-Hotel Seimler

Berchtesgaden

Alpensport-Hotel Seimler °°°

7 nætter inkl. liftkort & 1/2 pension PLUS
den 08-02-20
91 % fra kr 4.255
Low Cost

Hvor skal det gå hen i skiferie som gruppe?

Særlig populært som skiferie med større grupper er vores tilbud i Frankrig. Her byder vi på et bredt udvalg af lejligheder og chaleter, der som regel ligger direkte ved pisten eller meget tæt på skiområdet. Vores indkvarteringer i Frankrig er alle huse uden forplejning. Her kan der være plads til 19 personer, så man kan nyde dagen på pisten og nyde aftenen i hyggeligt selskab. Man er på en sådan skirejse som gruppe ikke bundet af faste spisetider, men kan lave mad sammen som det lige passer. Desuden spares der penge med en samlet indkvartering, som i stedet for kan bruges til andre fornøjelser på og udenfor pisten. Vil man derimod have rigtig sjov og ballade på gruppeskiferien, skal man kaste et blik på vores indkvarteringer på de østrigske skisportssteder. Også i Østrig finder man helt sikkert den rigtige indkvartering til den planlagte skigrupperejse - om som gruppe uden forplejning eller på hotel. Her er der udover perfekte snebetingelser i tillæg også en masse sjov udenfor pisten. Desuden går der ingen tid tabt ved komfuret, da man tit også kan booke 1/2 pension til. Mens der er andre, der laver maden for dig, kan du sidde ved pejsen, slappe af i saunaen eller gøre nat til dag. Du bestemmer helt og alene selv.

Hvorfor lige en gruppeskiferie?

En skirejse med en større gruppe er en oplevelse, som man en gang bør tage med. Uanset om man har valgt en indkvartering uden forplejning eller et hotel, så bliver "vi-følelsen" på denne ferie styrket enormt. Desuden byder en skiferie med en gruppe mere plads til individuelle præferencer: Om begynder, øvet, skiløber, snowboarder, skielever eller vintervandrer - jo større gruppen er, desto større er chancen for, at man er af sted med ligesindede. Så skal den øvede skiløber ikke vente på begynderen og begynderen har ikke følelsen af at holde alle tilbage. Også selv om dette kan resultere i små grupper, som man ikke havde forventet på forhånd - afslapningsfaktoren taler for sig selv til sidst!

Hvad skal man være opmærksom på ved skiferie med en gruppe?

Det er en fed oplevelse at tage på gruppeskiferie til Østrig, Frankrig, Italien eller Schweiz. Dog skal man ved planlægningen være opmærksom på et par ting: Grupper, hvor ikke alle kender hinanden så godt, bør ikke booke alt for små indkvarteringer. Nok plads er her vigtigt, så afslapning for den enkelte er sikret. Ligeledes er det en fordel med en indkvartering tæt på centrum, så der er mulighed for at tage i byen om aftenen. Kender man hinanden godt og ved, at man også kan bo sammen på lidt plads, så er fx også de små rustikke hytter midt i skiområdet en mulighed. Så pas altid på gruppesammensætningen. Derefter kan gruppedynamikken på stedet kun blive god!

Skigrupperejser - nyd skirejsen i gruppen!
Skigrupperejser - nyd skirejsen i gruppen!