Skiferie på bondegården

Intet er mere idyllisk og uberørt end en ferie på landet. Du bor i et hyggeligt bondehus omgivet af staldbygninger, enge og uberørt natur. Endnu skønnere bliver det, hvis gården ligger i Alperne med et fantastisk bjergpanorama i baggrunden. Her kan skiløbere og snowboardere kombinere landlig idyl med masser af sjov på pisterne.Vil man kombinere sin skiferie med landlig idyl, finder man på denne side det helt rigtige tilbud for hele familien.

Skiferie på bondegården
Skiferie på bondegården

Hvorfor lige skiferie på en bondegård?

Alsidige og tæt på naturen er mulighederne, som byder sig på en bondegård. Især for børn er det en stor naturoplevelse at lære de forskellige dyr at kende på nært hold. På mange gårde er der halvdags- eller heldagspasning, så forældrene roligt kan tage af sted til nærmeste skiområde, mens børnene fodrer svin og høns, malker køer, boltrer sig i laden eller tager en sneboldkamp. Er der også heste på gården, tilbydes der ofte eventyrlige ture gennem den dybe sne eller romantiske hestekaneture. En oplevelse ikke kun for børnene. Om aftenen findes der ikke noget mere hyggeligt end at sidde sammen i stuen ved kaminen til en varm punch og kigge på den dalende sne udenfor.

Hvor skal det gå hen på bondegårds-skiferie?

Flere og flere feriegæster interesserer sig for skiferie på en bondegård og udbuddet bliver derfor hele tiden større. Fx tilbyder bondegårds-pensionen Wassererhof i Gerlos netop en sådan skiferie. Den hyggelige bondegårds-pension Wassererhof ligger roligt i bydelen Gmünd, ca. 3 km fra Gerlos og Isskogel-banen i Zillertal Arena. Der kan man opleve en idyllisk skiferie med køer, heste, svin, høns og katte.

Hvad skal man være opmærksom på ved skiferie på en bondegård?

Ved skiferie på en bondegård tænker mange vel på lykkelige fritgående dyr. Det er dog langtfra tilfældet overalt. Da skiferie på en bondegård ofte betegnes som "bæredygtig turisme", skal man også sørge for at rejse miljøvenligt og at dyrene ikke lever under masseproduktionsforhold, da det heller ikke for børnene er et kønt syn og heller ikke skal betragtes som "normalt". Derudover skal man være opmærksom på allergier. Især, hvis en har dyrehårsallergi, kan det blive et problem på en bondegård. Det er også bedst at tage ekstra tøj med, der også må blive beskidt, så både voksne som børn kan gå i stalden til dyrene. Hvis man følger disse tips, vil vinterferien på en bondegård helt sikkert blive uforglemmelig!