Rådgivning
89 88 11 67
Venligst angiv barnets alder ved ankomst:

Skihoteller ved pisten - et stenkast fra skiområdet!

Har I ikke lyst til at skulle tilbagelægge lange strækninger for at nå skiområdet? Ødelægges humøret med overfyldte skibusser på vej hen til pisten? Hvordan lyder det så med en bolig lige ved pisten? Umiddelbart ved huset spænder I skiene på og befinder jer således med det samme i skiområdet. En skiferie direkte ved pisten sparer ikke kun en lange march med skistøvler på. Sådanne boliger byder også ofte på den bedste vintersportsflair - pisten løber jo lige foran døren. Har du nogensinde iagttaget skiløbere i fuldt sving fra din balkon? Her finder du et udvalg af vores boliger direkte ved pisten:

Hvorfor skal man lige vælge skiferie ved pisten?

Indkvarteringerne ved pisten er de mest eftertragtede. Hoteller, pensionater og chaleter ved pisten byder på skiferien på en stor merværdi, som mange skiløbere sætter stor pris på. Grunden er ganske enkelL. Bor man tæt på pisten, sparer man meget tid. Og hvem kender ikke situationen? Turen om morgenen i skibussen i fuld skimundering. Jo senere man stiger på bussen, desto mindre er chancen for en siddeplads. Især med børn kan det være en ret stor udfordring. Så gider man ikke det, tager man bilen. Men her kan det også, alt efter tidspunkt give problemer at finde et egnet parkeringsplads. For langt de fleste er skiferien højdepunktet om vinteren, så hvorfor ikke gøre det så behageligt som muligt? Med en indkvartering direkte ved pisten forsvinder mange af de problemer som dug for solen. Ingen trængsel i skibussen, ingen døje med at finde en parkeringsplads, man kan tage afsted helt som det passer én. Når pisten ligger direkte uden for døren, har man selv styr på skidagen. Om man sidder i liften til dagens første bjergtur eller nyder en frisk kop kaffe på balkonen ved de første solstrejf og kigger på skiløberne, der er tidligt på færde - det er noget, som man helt selv bestemmer her. Faktoren tid spiller en mindre og mindre rolle, jo tættere man kommer på pisten. Det er det, der for mange skiløbere gør en skiferie til noget særligt!

Det rigtige tilbud til enhver direkte ved pisten

Det geniale ved en indkvartering direkte i skiområdet er, at der tilbydes det passende for enhver smag og skitype. Det kan være, at man vil udnytte liftkortet helt ud eller man vil en tur tilbage til indkvarteringen til et lille hvil. Om man er single, et par eller en familie - den brede vifte af indkvarteringer ved pisten kan opfylde ethvert behov. Et skihotel direkte ved pisten byder på den absolutte pakkeløsning til vintersportentusiasterne. Vælger man at tilbringe sin ferie her, er det for at stå på ski. I mange tilfælde tilbydes der 1/2 pension, så man ikke skal sørge for forplejning om morgenen eller om aftenen, men midt på dagen kan planlægge sine pauser helt som man vil. Her er alt lige fra wellness-oaser, sporthoteller og til familiehoteller. Mens wellness- og sporthoteller har fokus på den fysiske fitness og genopbygning, sætter familiehoteller deres lid til en god børnepasning, samarbejde med skiskoler og animationsporgram om aftenen. Men uanset hvilken slags indkvartering man taler om, så har alle disse ski-in og ski-out indkvarteringer en ting til fælles: Glæden ligger lige udenfor døren. Også lejligheder og chaleter er vellidte hos vintersportentusiasterne. Især i Frankrig er vintersportområderne for det meste beliggende over 1.000 m i skiområdet. De billige priser og privatsfæren i egen lejlighed gør de franske skiområder især for familier og små grupper til et populært vintersportsmål.

Hvad skal man være opmærksom på ved en skiferie direkte ved pisten?

Bortset fra Frankrig, hvor feriestederne og indkøbsmulighederne og mulighederne for at gå ud om aftenen ligger direkte ved bjerget, foregår livet udenfor pisterne for det meste i dalen. På nogle skihoteller ved pisten kan det derfor være nødvendigt at skulle køre langt i bil for at komme til et større supermarked, friluftsbad eller lign. På en del hoteller ved bjerget er ankomst kun mulig med liften eller snescooter. I skiferie på et sådant hotel højt oppe over skyerne er i virkeligt en enestående oplevelse og kan anbefales alle. Men er du på udkig efter mere end blot at stå på ski i din vinterferie, bør du informere dig nøjagtigt på forhånd om placeringen af den udsøgte indkvartering.