Telefonisk rådgivning
89 88 11 67
  • Value is required and can't be empty

Familie skiferie - med børn på skiferie!

Nogen gange kan det være svært at finde det rigtige skiferietilbud i virvaret af udbud. Vi vil naturligvis gerne spare jer for denne tidskrævende søgning, så I kan bruge den vundne tid til mere intensiv planlægning af ferien. Derfor kan I her finde vores tilbud specielt til familier.

Familievenlige indkvarteringer tilbyder ofte værelser med en mellemdør, så børnene er i nærheden af forældrene. Ved nogle af tilbuddene får børn op til 12 år endda 100 % rabat på indkvartering, forplejning og liftkort! Mange destinationer har børnepasning og børneskikurser samt specielt udlejningsudstyr, ofte er dette endda inkluderet. Lige meget, hvilken ferie I vælger, så er en familieferie hos os garanteret en succesoplevelse!

Les Villages du Bachat [tilbudspris]

Chamrousse

Les Villages du Bachat [tilbudspris] °°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 28-03-20
84 % fra kr 1.465
Ved pisten
Résidence L'Ours Blanc [tilbudspris]

Les 2 Alpes

Résidence L'Ours Blanc [tilbudspris] °°°°

7 nætter inkl. liftkort
den 30-11-19
87 % fra kr 1.852
Ved pisten
Les Hauts de Valmeinier [tilbudspris]

Valmeinier

Les Hauts de Valmeinier [tilbudspris] ****

7 nætter inkl. liftkort
den 11-04-20
92 % fra kr 1.697
Ved pisten
Les Alpages de Val Cenis [tilbudspris]

Val Cenis

Les Alpages de Val Cenis [tilbudspris] °°°°°

7 nætter inkl. liftkort
den 11-04-20
96 % fra kr 1.930
Luksus
Le Hameau du Puy [tilbudspris]

SuperDévoluy

Le Hameau du Puy [tilbudspris] °°°°

7 nætter inkl. liftkort
den 28-03-20
93 % fra kr 1.465
Low Cost
Chalets Grand Panorama II [tilbudspris]

Valmeinier

Chalets Grand Panorama II [tilbudspris] °°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 28-03-20
83 % fra kr 1.852
Ved pisten
Résidence La Turra [tilbudspris]

Valfréjus

Résidence La Turra [tilbudspris] °°°°.

7 nætter inkl. liftkort
den 28-03-20
87 % fra kr 1.465
Luksus
Résidence Les Chalets du Verdon [tilbudspris]

Val d'Allos (Pra Loup)

Résidence Les Chalets du Verdon [tilbudspris] °°°°

7 nætter inkl. liftkort
den 14-12-19
79 % fra kr 1.077
Ved pisten
Les Chalets de SuperDévoluy [tilbudspris]

SuperDévoluy

Les Chalets de SuperDévoluy [tilbudspris] °°°

7 nætter inkl. liftkort
den 28-03-20
79 % fra kr 1.232
Low Cost
Lejligheder Fliana

Ischgl

Lejligheder Fliana °°°

7 nætter inkl. liftkort
den 18-04-20
87 % fra kr 2.627
Low Cost
Chalets de la Ramoure [tilbudspris]

Valfréjus

Chalets de la Ramoure [tilbudspris] °°°°

7 nætter inkl. liftkort
den 04-04-20
95 % fra kr 1.542
Ved pisten
Pension Schmiedhof

Itter

Pension Schmiedhof °°.

7 nætter inkl. liftkort
den 14-03-20
71 % fra kr 2.937
Familie

Det fede ved en vinterferie med familien

En skiferie med familien byder på mange dejlige sider. Stå på ski er en sportslig aktivitet, der ligeledes også er ensbetydende med en masse sjov! I de fleste tilfælde mærker man først om aftenene tilbage på indkvarteringen, hvad man har lavet hele dagen på pisten. Især i de her tider, hvor de digitale medier løbende får mere og mere betydning, gør en uges skiferie med børnene sikkert godt! Efter en lang dag på pisten er børnene og forældrene for det meste ret trætte om aftenen, men lykkelig og afbalanceret. Det hjælper såvel på den fysiske som mentale fitness. Forældre sætter desuden stor pris på den gode børnepasning, som er er at finde i de fleste skiområder. Skiskolerne er som regel indstillet på familieferier og byder på en afvekslende heldagspasning, hvor børnene med leg lærer at stå på ski. Fordelen for de voksne: Så har man som forældre mulighed for af og til at nyde ferien i tosomheden og få lidt afstand til en travl familie-hverdag. Skiferie med hele familien styrker det familiære sammenhold og sørger for uforglemmelige barndomserindringer med den kære familie omgivet af de hvide bjerge i et vidunderligt vinterlandskab.

Finde det rigtige tilbud til familier

Selvfølgelig skal en skiferie med børnene ikke sprænge budgettet. Næsten alle indkvarteringer byder derfor på rabatter for børnene. Også liftkortene er i mange tilfælde billigere til ungerne end til de voksne. I en del skiområder får man endda ved købe af et liftkort til voksne liftkortet et gratis børneliftkort. Ved valget af den rigtige indkvartering bør man som familie være opmærksom på, indkvarteringen ligger tæt på lifterne. Særligt egnet er derfor også hoteller, der takket være placeringen gør en skiferie med børnene direkte ved pisten mulig. Så sparer man den irriterende kørsel med bilen eller med skibussen og er samtidigt hurtigt tilbage på værelset eller i lejligheden, hvis børnene efter en lang dag på pisten er sultne eller fryser. Apropos hotel eller lejlighed. Hvilken indkvartering egner sig til familier? Begge har helt sikkert deres fordele. På hotellet skal man ikke foretage sig noget og kan nyde ferien, uden at skulle lave mad eller vaske op. Ved lejligheder sætter mange familier pris på den private og familiære atmosfære. Her kan man lave mad sammen og lege/spille sammen. Desuden er lejligheder med egen forplejning for det meste billigere.

Hvad skal man som familie ved forberedelsen på skiferien være opmærksom på?

Der er nogle aspekter, som man ved skiferie med børnene og familien skal have i bagtankerne. Da børn gerne leger i sneen og derfor gerne falder i starten, er skidragten tit våd sidst på dagen. Her skal man som forældre være opmærksom på, at skidragten kan tørre natten over eller ganske enkelt have en ekstra skidragt med i kufferten. Desuden skal der pakkes nok termoundertøj til de små. En rygsæk på pisten bør heller ikke mangle, så man kan stille sulten og kan tage nok drikkelse med. Og er der nok plads, kan man tage håndklæde og tørre sokker med. Så er der ikke nogen hindring for en perfekt familieskiferie.